Miele: Dišava za sušilni stroj

Ali se tudi vi pogosto pritožujete nad vonjem »sveže« opranega perila? Vas pralni stroj ne uboga in vas vedno znova postreže s povprečnim vonjem? Zahvaljujoč Miele bodo vaša oblačila resnično zadišala. Dišava za sušilni stroj vašim najljubšim kosom ponovno vdahne tisti pravljični vonj, po katerem hrepenijo vse gospodinje.

Še vedno menjate pralne praške ter mehčalce kot bi bili nori, saj preprosto ne najdete svojega najljubšega vonja? Kako pravzaprav doseči, da bo perilo dlje časa dišalo? Ne, ni treba, da vsako oblačilo, ki ste ga na kratko nosili, vržete v košaro za umazano perilo. Z zgolj enim vložkom DryFreshâ lahko svoje najljubše kose povsem preprosto osvežite ter se poslovite od neprijetnih vonjev. Ti se z dišavo za sušilni stroj v hipu nevtralizirajo. Kdo si pa ne želi dišati sveže, kajne?

Miele res nikoli ne razočara, saj se je ponovno domislil nove funkcije. Tokrat predstavlja funkcijo FragranceDos2, ki poskrbi, da dan za dnem uživate v harmoniji dišav. Perilo med sušenjem od sedaj naprej lahko obdate s svojim najljubšim vonjem. Tako perila iz sušilnega stroja ne boste vzeli zgolj mehkega, temveč tudi prijetno dišečega. In to brez mehčalca! Ali ste vedeli, da mehčalci tkanin pogosto vsebujejo potencialno nevarne kemikalije? Dišava za sušilni stroj zato predstavlja zdravju prijaznejšo opcijo.

Miele je poskrbel za vse. Vaša naloga je zgolj to, da izberete svoj najljubši vonj iz bogate ponudbe dišavnih različic. Ker smo ljudje zelo izbirčna bitja in imamo pogosto več najljubših opcij, je s patentirano funkcijo FragranceDos2 tudi sprememba dišav za sušilni stroj hitro mogoča. To pa zaradi lahko dostopnega filtra sušilnega stroja, v katerega lahko vstavite kar dve dišavi hkrati. S tem lahko hitro preklapljate med dvema dišavama ter tako izpolnite različne preference znotraj istega gospodinjstva.

Včasih se zgodi, da perilo preveč diši. Pa saj nam nikoli ni prav, kajne? Z enostavnim vrtenjem vložka znamke Miele lahko sami določite intenzivnost vonja. Tako lahko sami opravite izbire, četudi ob tem spremenite program. Prepustite se pravljičnim vonjem ter uživajte v čutnem doživetju dišečega perila. In to prav takšnega, kakršnega si želite!