Najbolj tanke denarnice so najboljše

Danes je »in« vse kar je čim bolj tanko kot recimo denarnica na »flip«. Ta denarnica je med moškimi zelo popularna saj je res zelo tanka, vanjo dobiš bankovce, par kovančkov in kartice pa še takšna odštekana je! Včasih so bolj bile popularne debele denarnice, da dobiš res noter čisto vse, ampak žep pa je bil resnično debel kot da imaš v žepu pištolo, danes pa se te stvari malce obračajo in za moške je priročno iskreno, da so izumili takšne tanke denarnice, saj res lepše izgleda ta denarnica nato v žepu kot pa tista debela.

Prav tako je kakšna takšna denarnica izjemno dobra za darilo. Velikokrat se namreč zgodi, da ne veš kaj bi prijatelju kupil za rojstni dan, in ekola, če veš da nima kakšne takšne denarnice je tale res izjemno dobra naložba za darilo. Sploh za na morje je idelna, ko imaš kratke hlače, pa tako ne nosiš ne vem kaj vse s seboj in si daš lepo v žep kratkih hlač in voila gremo na pohod. Ker saj, komu se pa da na morju nositi vso težo s seboj? Nobenemu!

Še ženske, ko imamo ponavadi goro stvari s seboj imamo takrat najmanjše denarnice in torbice, samo da smo bolj u izi. Sama, ko sem recimo na morju, ok imam tisto svojo veliko denarnico s seboj in pa eno res mini, da je za par osnovnih kartic kovančke in pa bankovce, ravno toliko, da je osebna in vozniška ter zdravstvena z menoj in denar in je to to.

Saj, kaj pa hočeš na morju še več! Na morju je pravilo, manj je najboljše!