Najboljše balerinke

Sama hodim zelo veliko po trgovinah in iščem vedno nove stvari, ki bi mi razveselile moj vsakdan. Sprva si rečem, da bom samo malo šla pokukati po trgovinah kaj je novega in ne bom kupila popolnoma nič novega. Ampak kaj, mislite, da se držim tega? Nikakor ne!

Vedno se pregrešim! Zadnjič sem šla v trgovine samo, da grem malo pogledati kakšna je izbira obutve za te lepe poletne dneve, in sem našla si ene najlepše balerinke kar sem jih kadarkoli videla, saj so mi takoj padle v oči, potem ene teniske in salonarje. Našla sem kar tri dobre stvari s strani obutvenega oddelka, da o oblačilih sploh ne govorim! Jaz res ne vem kaj naj naredim s seboj, da ne bom toliko nakupovala. Ženske imamo to res v krvi se mi zdi, ker nas modni artikli vedno in res popolnoma vedno premamijo, še posebej, če je kje napovedan kakšen velik popust, kjer lahko kar nekaj privarčujemo in dobimo še več artiklov za še cenejši denar.

To je neke vrte moja droga in droga še veliko drugih ženk po mojem mnenju. Sama imam že kar nekaj meni podobnih prijateljic, da o ostalih ženkah, ki jih ne poznam niti ne govorim. Nakupovanje je res ženska ahilova peta!