Če imaš idejo jo udejanji!

Ko si kaj gradimo, prenavljamo, izdelujemo je super, da o materialih povprašamo naokrog, kaj je dobro kaj ne. določeni materiali so ok drugi spet ne, nekateri pašejo v vaše okolje spet drugi ne. ne moreš včasih kar vse dati v svoj dom, ker preprosto ne ustreza. So pa spet določene stvari, ki pa pašejo vsepovsod. S partnerjem recimo sedaj obnavljava dnevno sobo in sva se odločila, da bova za TV.jem dala pleksi steklo, črne barve, in neke motivčke, drugo steno bova prebarvala in kolikor sva naredila načrt, po načrtu sodeč bo izpadlo res lepo.

Sicer ko to poveš si ljudje ne znajo tega zamisliti in vedno rečejo »pa kako bo to skupaj pasalo«, ampak če na renderjih dobro izgleda bo tudi v realnosti. Včasih imava s partnerjem smešne ideje, ampak vedno na koncu zelo dobro izpade ven. Velikokrat se zgodi, da najbolj čudne stvari za katere si mislimo, da to nikakor ne paše skupaj, ravno to nato izpade najbolj top.

Ampak pač moreš biti drzen in it v to kar se v tvoji glavi porodi, v večini so pač ljudje takšni, da ne upajo riniti z glavo skozi zid in vedno delajo to kar se vedno dela in ne upajo narediti točno to kar želijo. Ampak, ko pa ti ko pa upaš nekaj novega narediti in to ljudje vidijo pri tebi, potem te pa skoz samo kopirajo.

Tako da če imate nore ideje – naredite in izpolnite svojo noro idejo in jo udejanite! Ne bojte se biti inovativni, čudni, nori. Iz teh norih idej pridejo vedno ven najbolj odštekane stvari nad katerimi so nato vsi osupli in si želijo to tudi zase!