Miele sušilni stroj

Miele ponuja sušilni stroj, ki ima popolno usklajen in patentiran sistem filtriranja ter toplotni izmenjevalnik, ki ne zahteva vzdrževanja. Ta sistem zagotavlja, da se puhasti delci ne morejo nabirati v toplotnem izmenjevalniku, kar omogoča, da se le ta ne zamaši, kar tekom življenjske dobe sušilnega stroja ne vodi v vse večjo porabo energije in daljše čase sušenja.

Miele sušilni stroj je tako odličen za vaše perilo in vaš proračun, saj je varčevanje prisotno skozi celotno življenjsko dobo stroja. Poslužuje se kratkega trajanja programov in posledično majhne porabe energije.

Poleg tega sušilni stroji kondenzirajo vlago iz oblačil med sušenjem tako učinkovito, da je pride v prostor le minimalna količina. Izjemen sistem tesnjenja vrat pri sušilnih strojih Miele je bistven dejavnik kakovosti in pogoj za njihovo dolgoročno visoko učinkovitost ter doseganje najboljših rezultatov v najkrajšem času.

Sušilni stroj ima tudi funkcijo, kjer se perilo lahko med sušenjem obda z vašim najljubšim vonjem. Tako perilo vzamete iz sušilnega stroja ne le posebej mehko, ampak tudi prijetno dišeče. Ob tem pa je Miele v zadnjih letih zmanjšal porabo električne energije svojih sušilnih strojev za več kot 60 %. Perilo se suši hitro in okolju prijazno v najboljšem razredu energijske učinkovitosti A+++.