Darilo za mamo

Iščem darilo za mamo, saj ji vsak mesec nekaj lepega kupim v znak pozornosti kaj vse je dobrega in lepega naredila zame v življenju. Tudi sama, ko sem bila majhna sem si v trgovini kar naenkrat zaželela kakšno igračko in sem jo dobila, če sem bila pridna, jaz pa ji to lepo gesto sedaj vračam nazaj. In tudi sama sem mnogo bolj dobre volje, če nekomu polepšam dan pa čeprav z nekim majhnim darilom, najraje pa obdarjujem svoja starša, ki sta mi vedno stala ob strani in mi pomagala, še raje pa na koncu vidim njun nasmeh na obrazih. Za mamo sem sedaj razmišljala, da bi ji kupila skodelice za omake, kajti večkrat, ko imamo kosilo in so zraven kot priloga razne omake jih nimamo kam za dati, zato se mi to zdi zelo pametna ideja, hkrati pa je priročna kar za vse člane naše družine.

Včasih pa tudi v dnevni sobi, ko skupaj gledamo televizijo kaj prigriznemo, včasih čips s kakšno omako in podobne reči, zato verjamem, da bodo te skodelice za omake še kako prav prišle. Po trgovinah se najde toliko različnih in drobnih stvari, da imamo na razpolago kaj vse lahko komu kupimo.

Je pa res, da še vseeno pa kdaj pride čas, ko pa v glavi nimamo popolnoma nobene ideje kaj bi kupili, vendar potrebno je pustiti našim možgančkom, da malce začnejo razmišljati. Tukaj na tej povezavi sem danes 27.2.2014 našla nekaj lepih daril za mamice !