Masturbator

Tudi moški potrebujejo kdaj čas zase ne samo ženske, vsaka oseba potrebuje čas zase ne glede na to kakšnega spola je, saj moramo tu in tam odpraviti iz nas vse tiste negativne stvari, ki nas mučijo in včasih pa lahko to naredimo le sami s seboj brez neke družbe. In ko smo že ravno pri moških in temu, da so tudi oni kdaj radi sami.

Ali se vedeli, da preko 95% moških masturbira, več kot 40% pa jih to počne dnevno? Kar zanimive cifre kajne? Včasih, ko slišiš kakšne številke si kar pretresen oz. začuden, ker si nisi predstavljal tako velikih, samo na nek način pa je tudi razumljivo. Če recimo ni doma ženske, moški se pa počuti malce, da pa bi nekaj počel, ampak nima s kom ampak nekaj pa bi, no, za to lahko pomaga masturbator, to pa je spolna igračka, namenjena moškemu za doseganje orgazma.

Izdelan je kot popolna replika vagine, anusa ali pa ust pravih žensk in to ne le na zunaj tudi notranjost je replika. V notranjosti imajo namreč masturbatorji različne stimulacijske valove in pa izbokline za maksimalen užitek in zabavo! Večinoma so ti masturbatorji narejeni iz koži podobnega materiala, zaradi tega pa bolj daje občutek pravega seksa.

Ta masturbator pa ni namenjen le za solo užitke, lahko si vsekakor tudi popestrite z njim spolne igrice v dvoje, če vam in vaši partnerki to ustreza, zakaj pa ne. vsako spolno igračko lahko uporabimo za igrice med seksom in predigre. Dajmo si duška, ko se gre za naše užitke in ne zadržujmo se!