Gaming stoli in igranje

Hej ti! Ti gamer, ki bereš to. Ali igraš na veliko igre? No, če jih, a ni smešno igrati igre, če manjkajo gaming stoli? Filing je igrati igrice na teh stolih, ker se počutiš, da igraš igrico ne pa če igraš na tleh ali na postelji, ni tisti pravi filing. Igrice so po eni strani res zavajajoče, padeš v njih in nikakor ne moreš iz njih, kar je slabost, ampak po drugi strani pa so igre dobre, ker če imaš kakšne stresne situacije, si jezen, besen, v sebi tiščiš neko močno jezo in se nikakor ne moreš sprostiti so igrice vrhunske, ker res pozabiš na vso napetost okrog tebe. Ja, lahko gremo brati knjige, ali pa poslušati glasbo, gremo na sprehod in podobno, ampak ni to to, igre so le igre.

Tisti kateri ne igrate radi iger tega ne morete razumeti, tisti, ki pa vemo kako je ko te igra sprosti, in pozabiš na vse pa je to res popolnoma drug svet. Sama sem ženska in meni so igre zakon, ker v večini so bolj v tem moški, ampak ne jaz sem kar izjema pri tej stvari in če meni kdo reče gremo igrati igrce sem takoj za.

Vem pa tudi, da moj trenutni pisarniški stol kar propada, cel že pada skupaj, vse se mu lima dol in vem da bo potrebno kupiti enega novega, in v mislih imam en dober gamerski stol, vse sem že pregledala in ga imam nagledanega, je v rdeči barvi in to mi je top! Vi ste kaj gamer? Imate radi igre? Ali ne najbolj?