Kako zadovoljiti žensko

Kako zadovoljiti partnerja je danes kar veliko vprašanje. Če primerjamo kako so se včasih lahko zadovoljili in kako vse se lahko danes je to kar velika sprememba. Danes tudi obstajajo še razni spolni pripomočki, ki nam lahko pomagajo do še boljših in daljših orgazmov in nasploh, da nam spolni odnos paše. Moški imajo vedno v glavi, da svoje ženske zadovoljijo do potankosti, ker če moški ne zadovolji svoje ženske se počuti osramočenega, ker mu v glavi dela, »joj kaj si sedaj misli o meni, kako sem nesposoben« bla bla bla. Ampak to so pač moški, ki si to mislijo, ženske pa tega tako ali tako sploh ne mislimo, nam je pomembno, da smo lahko skupaj s svojo boljšo polovico, katera nas osrečuje, s katero se počutimo varne in vemo, da bodo vedno ob nas, ko jih bomo potrebovali. Ampak ja za moške je pa potrebno, da je trda erekcija, da ženski »pride«, da ji tako paše, da kliče boga na pomoč, hehe. Vendar to je moško smotano razmišljanje. Ne rečem, da ni kul, da je spolni odnos fenomenalen, itak da je, samo pač včasih se pa zgodi, da ne gre ravno vse po planih in ni tako kot hočemo.

Moški pa kar se tiče seksa pa more biti vedno vse tipi topi. Ženskam tudi zelo veliko pomeni, da je moški le ob njej, da jo objame, ji pove kako rad jo ima, jo čoha/boža, ji nudi neko zavetje in toplino.

Zgodi se pa kot pri ženski kot pri moških, da pač negre, ti ni do odnosov, ampak želiš le lepo ležati na kavču in si z boljšo polovico ogledati nek film. Danes je toliko stresa, da ti stres tako uniči zdravje in miselnost, prav izčrpat te zna stres, da potrebuješ le nek počitek in je to to.

Zgodi se ti, da venomer razmišljaš o le eni stvari katera ti ne gre in negre iz glave, da preprosto ne moreš niti ti ne paše odnos. Saj vse je v naših glavah to je tako ali tako dejstvo, če ljudje ne bi toliko razmišljali kot razmišljamo ne bi prišlo do stresnih situacij in življenje bi bilo mnogo lepše. Ampak ja, lažje je nekaj reči kot pa narediti, ni tako?