Kjerkoli si ti mora biti udobno!

Kje preživimo ljudje kar veliko časa, ko smo doma? Če gledam, kje sama preživim največ časa je to skoraj vsepovsod. V kuhinji sem kar veliko časa, tudi v dnevni, spalnici, kopalnici, dejansko sem v vsakem prostoru kar veliko. Kaj pa vi? Kje preživite največ časa? Že kopalnice so prostor recimo kjer preživimo kar nekaj časa, sploh zjutraj in zvečer preden se dodobra uredimo. Zato je super, da svoje prostore uredimo kolikor se le da udobno, ne glede na to ali je to spalnica ali kuhinja ali karkoli.

V vsak prostor dajmo nekaj zelenja, to zelo pomirja človeka kot takšnega. Sama prisegam bolj na živo zelenje ne umetno, ker vseeno če je roža živa je v samem prostoru kot takem mnogo bolj drugačen vonj, ker rože oddajajo neko pozitivno energijo, takoj ko vstopiš v prostor in zaduhaš rože postaneš boljše volje, vsaj jaz sem takšna no.

Res pa je da vsepovsod pa spet ne moremo imeti rož, ker so lahko prostori temačni in rože ne bi uspevale, kajti roža potrebuje svetlobo. Potem prostor poudarijo tudi kakšne malenkosti, neki dodatki. Pri nas je recimo naša kopalnica kar temačna, saj je svetloba, ampak toliko spet ne in rože tam nikakor ne uspevajo, zato sem kupila ene lepo vazo in pa neko umetno ni ravno cvetje, ampak nek lep »rožast« modni dodatek, neko perje in bunkice in zelo  lepo paše v sam prostor in pa nekaj umetnih zelenih rastlinc. Res je vse umetno, prostoru ne da vzdušja življenja, ampak zelo popestri prostor. Veliko je stvari, ki popestrijo prostor, samo malce domišljije moramo imeti, to je vse.