Miele: Vgradni pomivalni stroj

Ali tudi vi sanjarite o popolnem in čistem videzu kuhinje, pa vam gospodinjski aparati vedno znova prekrižajo pot? Spoznajte Mielejev vgradni pomivalni stroj, za katerega niti ne boste vedeli, da ga imate, saj se popolnoma prilega vsaki kuhinji, obenem pa gospodinje preseneti z izjemno tihim delovanjem.

Mielejevi vgradni pomivalni stroji tokrat predstavljajo svetovno novost AutoDos s kartušo PowerDisk, ki vedno znova poskrbi za izvrstne rezultate. AutoDos velja za prvo avtomatsko doziranje z integrirano kartušo PowerDisk na svetu. Pomivalni stroj in ekskluzivni granulat pralnega sredstva tvorita natančno prilagojen sistem in sodelujeta v popolni harmoniji. Sredstvo se v optimalnem trenutku dozira glede na program, vi pa medtem lahko uživate v popolni svobodi. PowerDisk zadostuje za približno 20 postopkov pomivanja. Zadostuje že enkratna nastavitev, nato pa prvi avtonomni pomivalni stroj že avtomatsko pomiva s funkcijo AutoStart.

S pomočjo patentiranega krmiljenja vrat se med odpiranjem pomivalnega stroja avtomatsko postopoma prižgejo štiri močne svetleče diode polne svetlosti. Omenjene diode tako preplavijo notranjost vgradnega pomivalnega stroja s sijočo svetlobo in ker je delovno območje popolno osvetljeno, je polnjenje in praznjenje košar lažje kot kdajkoli prej.

Mielejev vgradni pomivalni stroj je dizajniran brez ročajev, kar pomeni, da so se strokovnjaki morali domisliti inovativnega odpiranja naprave. Ne, ne gre za čarovnijo. To je samo Mielejeva funkcija Knock2open, ki pomivanje posode spremeni v čarobno doživetje ter pri tem ponuja popolno rešitev za dizajn kuhinjskega pohištva brez ročajev. Ko dvakrat potrkate na sprednjo stranico v skritem pomivalnem stroju, se vrata s prefinjenim mehanizmom odpiranja odprejo povsem samodejno in to kar 10 centimetrov.

Pomivalni stroji so znani po svojem glasnem delovanju. Čas je, da začnete uživati v tišini, saj Mielejevi pomivalni stroji delujejo z nizkimi ravnmi hrupa od 41 dB, kar pomeni, da so tihi kot miške (še tišji od normalnega pogovora). Kljub težko pričakovani tišini se hkrati lahko veselite tudi optimalnih rezultatov, kakršnih si zaslužite.

Ker živimo v času virusov in bakterij, se pri Miele dobro zavedajo, kako pomembna je čistoča, še posebej v kuhinji. Njihovi vgradni stroji zagotavljajo, da je naprava higienično čista. Izvedenih je bilo kar nekaj testov na Univerzi Rhein-Waal, kjer so pomivalni stroji pokazali izjemno higiensko učinkovitost čiščenja. V higienskem testu je bilo s pomočjo sistema AutoDos in kartušo PowerDisk v programih ECO 50 °C in QuickPowerWash 65 °C odstranjenih več kot 99,99 % bakterij. Higienski program je v okviru testa celo brez pomivalnega sredstva zmanjšal bakterijsko obremenitev za najmanj faktor 10.000.

Ker danes že ptički na vejah žvrgolijo o varovanju okolja, tudi vgradni pomivalni stroj Miele zna varčevati z vodo. V programu ECO je poraba vode zmanjšana na skromnih 8,9 litrov. Tako je potrebne tudi veliko manj energije za segrevanje. Prihranek vode omogoča inteligentno zasnovan dovodni sistem ter nov, visoko učinkovit filtrski sistem. Dodatna izolacija zmanjša izgube toplote in s tem tudi energije, ki je potrebna za segrevanje vode.

Vgradni pomivalni stroj Miele ni le varčen, pač pa tudi pameten. Predstavljamo vam funkcijo Miele@home, s katero lahko do polnosti izkoristite potencial vseh svojih Miele aparatov ter si tako olajšate svoj vsakdan. Vsi inteligentni gospodinjski aparati Miele omogočajo udobno in varno povezavo v omrežje. Njihovo upravljanje je preprosto – z Mielejevo aplikacijo.