Raziskuj življenje kolikor se le da

Kje živite? V hiši ali bloku? Večstanovanjski hiši? Kaj podobnega? Jaz sem prej s partnerjem živela v bloku, sedaj živiva v večstanovanjski hiši in razlika je zelo očitna, v bloku je skozi neko ruženje, vedno nekdo vrta, ni miru,  meni osebno v bloku ni bilo všeč. Bloki imajo tudi drog za zastavo, vedno veš kdo je umrl, izobešene so seveda zastave tudi ob kakšnem prazniku in podobno, sosedje se tako med seboj ne poznajo, sama soseda preko vrat sploh videla nisem pa sva tam živela dve leti. Ni ravno fascinantno življenje v bloku.

Recimo sedaj v večstanovanjski hiši, ko pa je manj ljudi je mnogo bolje, in ker sva čisto na vrhu ne slišiš ničesar, ni vsak dan vrtanja in nekega razbijanja, v glavnem mnogo bolje je. Ampak vseeno si želim nekega dne živeti nekje v naravi, v neki hiški, da si čisto zase, delaš na svojem zemljišču kar ti paše, popravljaš in dodajaš stvari kakor tebi paše in ne rabiš nobenega spraševati, to je res čar hiše, ker je samo tvoja in delaš kar ti res paše.

Nisva še na tej točki, žal so tako edini problem finance, ker danes so takšne cene da te res kap trofi, in potrebno bo še malce privarčevati, da si sploh bomo lahko kupili to kar želimo. Saj veste kaj pravijo, počasi se daleč pride. Po drugi strani pa spet je super, da daš skozi različne vidike življenja, vidiš kaj ti dejansko paše, kaj sploh želiš imeti, če ne izkusiš več stvari v življenju ne moreš vedeti kaj si sploh želiš. Začeti moreš na 0, da prideš do tja kamor želiš!