Dobra prehrana, dobro telo!

Velikokrat se nam zgodi, da mislimo, da nekaj vemo, ampak v bistvu ne vemo. Mislimo, da se prehranjujemo pravilno, ampak se ne. to , da je naša prehrana napačna, lahko pomislimo na podlagi tega, da začnemo opažati, da se redimo, dobivamo maščobo, ki je prej ni bilo, da smo zaprti, nas napenja in podobno. Pravilno prehransko svetovanje pa nam lahko pomaga do dobrih rezultatov, in če vidimo, da nam ne uspeva se je potrebno obrniti na kakšno pomoč. Lahko nam ljudje, ki se pav ukvarjajo s tem naredijo kakšne jedilnike in podobno.

Sama se velikokrat znajdem v zagati, da ne vem kaj bi jedla. Ko pogledam v hladilnik je poln, ampak iz vsega tega kaj je v hladilniku nimam blage veze kaj bi naredila. Nekdo drug pa, ki pogleda moj hladilnik pa lahko iz vsega tega kaj vidi naredi tisoč in eno jed. Sama preprosto ne upam niti eksperimentirati, niti nimam blage veze kaj paše skupaj in kaj ne. In potem, ker pač ne eksperimentiram rada jem večinoma enainisto, čeprav bi lahko jedla nekaj na še več vrst različnih načinov kot pa si naredim sama in bi morda bilo pe bolj zdravo, bolj prehransko polno in tako naprej. Preprosto nismo vsi ljudje za vse.

Meni gre nekaj xy dobro od rok, drugemu pa gre zelo dobro od rok prehransko svetovanje. Že, če gledamo te kakšne znane kuharje, kaj vse oni šele naredijo iz hrane, to ne moreš verjeti. Ko tisto ješ so tvoje brbončice kot v ekstazi, tako dobro naredijo nekaj kar tebi ni niti za 1% jasno kako je sploh naredil to kar je naredil. Če nismo ravno ljudje za kuhanje, bi bilo super imeti partnerja, ki kuha božansko, ni res? Ooo ja, jaz takoj podpišem to, da bi me nekdo vsak dan razvajal z dobrotami doma!