Misliš, da si edina, ki ima nepravilnosti na sebi?

Vsi imamo probleme, vsakega nekaj teži, vsak se z nečim ubada kar mu pač preprosto ni všeč ali se ne more tega rešiti, ali karkoli pač. Določene pestijo menstrualne težave, krči, druge pestijo akne, tretje izpadanje las, četrte trdovraten celulit, in tako naprej v nedogled, ni ženske, ki ne bi imela kakšnega problema, katerega bi se rada rešila pa se ga nikakor ne more. Danes je tako popularen ta Instagram in sploh mlada dekleta se tako zelo ravnajo po njem, kjer gledajo ženske, ki so preprosto popolne, nič na njih ni grdega, nič ne visi iz njih, imajo popolno kožo, popolne lase, ni ene stvari, da bi bila nepopolna.

In seveda druga dekleta pa mislijo, da je vse to res in seveda se še toliko bolj sekirajo, so jezne same nase, da na njih nič ni lepega in se ne znajo ceniti takšne kot so, ne znajo biti srečne v svoji koži, ker jih ta socialna omrežja naredijo preveč negativna.

Veliko se jih zaveda, da to kar vidijo na slikah ni popolnoma vse res, ampak še vedno pa jih je zelo veliko, ki pa se tega ne zavedajo, da so te slike zelo zelo obdelane, da v veliki večini to kar je na slikah sploh ni v popolnosti resnično, ne sreča, ki jo izkazujejo, ne postava, ne koža, nič.

In če bi se vse zavedale, kako je danes v večini vse obdelano z raznimi programi in da bi vedele kako nekaj izgleda v realnem svetu bi se mnogo bolj cenile. Ko se pogovarjam kdaj s kakšnimi prijatelji, pa rečem, hmm tale pa je res dobra na tej sliki, in ta prijatelj je že videl kdaj to osebo v živo in mi reče, ehh, v živo sploh ni takšna. Tako da ja, ne vedno vse verjeti slikam, vsaka je lepa zase, vsaka ima nepravilnosti, vsaka ima na sebi popolnost, samo če jo le sama vidiš jo bodo nato tudi drugi.