KODE ZA POPUST NA SPLETNO GOSTOVANJE

Ko ustvarjamo novo spletno stran, moramo tudi pomisliti na to, na katerem strežniku se bo naša stran nahajala in preko katerega spletnega naslova bo vidna. Ker nas večina doma nima ustrezne opreme, si moramo omisliti spletno gostovanje. Kode za popust na spletno gostovanje nam prihranijo nekaj denarja pri rezervaciji prostora na strežniku. Tako nekatere kode za popust omogočajo kar tudi do 75% popusta pri prvem letu gostovanja.

Naša nova spletna stran potrebuje tudi spletno domeno oz. naslov, na katerem bo vidna. S kodami za popust si lahko zagotovimo tudi brezplačno domeno za eno leto. Pred rezervacijo gostovanja in domene je dobro pobrskati po spletu, saj lahko hitro najdemo nekaj kod, ki jih unovčimo ob naročilu na strani, kjer bomo opravili rezervacijo. Več spletnih strani pomeni večji prostor, ki ga moramo rezervirati, ter več spletnih domen.

To prinese veliko dodatnih stroškov, zato s takšnimi kodami privarčujemo kar nekaj denarja. V primeru, da dobivate obvestila s kodami za popuste na spletno gostovanje na svoj elektronski naslov, ga ne zavrzite. Naredite uslugo in ga posredujte osebi, ki ima v lasti več spletnih strani. To je lahko tudi zelo lepo darilce. Vsak privarčevani evro nam lahko pride še kako prav, zato zbirajmo kode za popuste.